HASSING TAXIDERMY

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verzend- en retourbeleid Hassing Taxidermy

Indien de Overeenkomst met een CONSUMENT via de webshop tot stand is gekomen, heeft  deze het recht zijn bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van het bestelde product te annuleren/herroepen.

Echter, als het product volgens specifieke wensen van de CONSUMENT is gemaakt (alle producten die voor de CONSUMENT zijn ingelijst of in een stolp worden geleverd vallen ook hieronder) is dit herroepingsrecht niet van toepassing.

Tijdens de 14 dagen bedenktijd zal de CONSUMENT zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.

Het uitgangspunt hierbij is dat de CONSUMENT het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient de CONSUMENT binnen die 14 dagen een e-mail naar HASSING te sturen aan: info@hassingtaxidermy.com waarna deze een retourformulier zal zenden aan de CONSUMENT.

Retourzendingen  zonder retourformulier worden niet geaccepteerd.

Indien de CONSUMENT gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, zal  het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking door hem en op eigen kosten aan HASSING onbeschadigd binnen 14 dagen moeten worden geretourneerd aan: Hassing Taxidermy BV, adres: Veenderveld 47D, 2371TT Roelofarendsveen.

Na correcte ontvangst daarvan door HASSING krijgt de CONSUMENT het volledige factuurbedrag gecrediteerd.

HASSING is evenwel bij retourzendingen nimmer aansprakelijk voor het kwijtraken, verlies beschadigingen van pakketten. Dat is iets tussen de CONSUMENT en de door hem ingeschakelde verzendmaatschappij.